Anslut till vårat team

Anslut till vårt team! Vi söker efter skickliga och motiverade hantverkare som delar vår passion för kvalitet och innovation. Hos oss får du inte bara möjligheten att växa och utvecklas i din karriär, utan också chansen att lära dig mer och ta på dig ansvar.

Om du är redo att ta nästa steg och vara en del av en dynamisk och framåtriktad organisation, då är det här platsen för dig!

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Utförda projekt

429+

Kundnöjdhet

98%

År av erfarenhet

7

Vad det innebär att jobba hos Björkling Bygg

Hos oss får du möjlighet för karriär och ansvarstagande på spännande projekt. Vi tror på flexibilitet, innovation och din personliga tillväxt. Välkommen till ett team där vi inte bara bygger strukturer utan också en gemensam framtid.

Ansvarstagande

Hos oss får du ta eget ansvar när det kommer till projekt och hur du driver de framåt. Vi förlitar oss på att du gör ett bra jobb, och hjälper dig om behov finns.

Projekt

Vi har oftast en hel del olika projekt som är igång och då är det viktigt att vara bekväm med att driva projekt

Flexibilitet

Hos oss gäller det att vara flexibel, det kan vara allt från att behöva åka till ett annat jobb eller att jobba med underleverantörer.

Företagsbil

Jobbar du hos oss så kommer vi försöka förse dig med en företagsbil, detta för att du ska ha möjligheten att ta dig till jobb självmant och smidigt.

Lediga jobb

Här är några av våra tjänster som vi söker idag